Bedrijven in de Installatiebranche

Hieronder vind je een overzicht van de meest vooruitstrevende werkgevers in Installatiebranche.


Startende installatietoppers

Unica biedt tal van mogelijkheden om jouw carrière te laten ontwikkelen. Of je nu als starter bij ons begint of jaren ervaring mee neemt, met een grote diversiteit aan vacatures en vele mogelijkheden om je verder te ontwikkelen is Unica een boeiende werkgever.

Heb je een VMBO, MBO, HBO of wetenschappelijk opleiding en ben je op zoek naar die eerste baan, dan heeft Unica diverse trajecten te bieden.

Op VMBO niveau kun je bij Unica werken en leren tegelijk. Wil je als monteur in de elektrotechniek of installatietechniek worden opgeleid, Unica biedt die mogelijkheid. Gedurende twee jaar wisselen praktijk en theorie elkaar af. Je gaat één dag in de week naar school en werkt 4 dagen in de praktijk op leuke uitdagende projecten van ons. Met een start als leerling monteur leg je hiermee de basis met een gedegen vakopleiding voor die allround monteur van de toekomst.

Op MBO- en HBO/WO niveau hebben tal van mogelijkheden in aankomende functies. Of je nu je stageplaats bij Unica invult, afstudeert of met je kersverse diploma bij ons komt, Unica biedt mogelijkheden om je op te leiden in diverse vakgebieden voor diverse functies, van techniek (utiliteitsbouw) tot technisch specialisme (van ICT tot Technisch Beheer), van ondersteunend (werkvoorbereiding, engineering, calculatie) tot management (projectleiding en projectmanagement).

Kijk voor meer informatie naar ; www.unica.nl


Wolter & Dros

is een van de grootste installatiebedrijven op haar
vakgebied in Nederland.

Het dienstenpakket van Wolter & Dros omvat het gehele gebied van engineering, voorbereiding, uitvoering, inbedrijfstelling, onderhoud en beheer van een breed scala van technische installaties.

De bedrijfsactiviteiten van Wolter & Dros worden zowel vanuit het hoofdkantoor te Amersfoort, als vanuit geografisch en strategisch over Nederland verspreide vestigingen verricht. Iedere vestiging is een volledig geoutilleerd installatiebedrijf met onderhoudsfaciliteiten om opdrachtgevers optimaal van dienst te kunnen zijn. De projecten welke vanuit het hoofdkantoor worden gerealiseerd behoren tot de meest omvangrijke in Nederland.

Kijk voor meer informatie op www.wolterendros.nl

 


Strukton Worksphere zoekt betrokken en initiatiefrijke collega’s
met hart voor techniek

Strukton Worksphere is een technische dienstverlener van formaat en dan hebben we het niet alleen over het aantal vestigingen en medewerkers. Ook de grote verscheidenheid aan diensten en producten maakt Strukton Worksphere tot een belangrijke speler in de markt van de technische dienstverlening. En we blijven groeien. Enerzijds door zelf nieuwe diensten te ontwikkelen, anderzijds door onze klantenkring uit te breiden.

Inspelen op de wensen en behoeftes van de klant
Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die enthousiast willen meewerken aan de verdere groei van ons bedrijf. Wij zoeken mensen die niet alleen hart hebben voor techniek, maar die daarnaast ook initiatiefrijk zijn en een dienstverlenende instelling hebben. Je werkt immers bij onze klanten en dan is het belangrijk dat je inspeelt op hun wensen en behoeftes.

Geïnteresseerd?
Wij zoeken nieuwe collega’s voor alle onderdelen van onze organisatie. Dus ben jij een vakman of –vrouw die zich graag wil blijven ontwikkelen? Laat ons dat dan weten. Dat kan op verschillende manieren:

• Je kunt gericht zoeken in onze vacaturebank. Daar vind je alle vacatures bij Strukton Worksphere.

• Je kunt een open sollicitatie met CV plaatsen in de recruitment database van Strukton Worksphere. In dat geval word je benaderd door een van onze recruiters.

Lees meer......


Breman Installatie- en Servicegroep 

De Breman Installatie- en Servicegroep is met een totale omzet van circa 200 miljoen euro één van de grote spelers in de installatiebranche en telt momenteel 39 bedrijven met 1600 medewerkers. De organisatie heeft een bijzondere structuur met vergaande medezeggenschap, winstdeling en een no-nonsense mentaliteit, gecombineerd met een actief sociaal beleid. De bedrijven hebben een grote zelfstandigheid in de uitvoering van hun beleid. Breman stimuleert de ontwikkeling van medewerkers op alle niveaus in de organisatie en biedt goede loopbaanmogelijkheden.

Breman Installatiegroep
De Breman Installatiegroep is actief op het gebied van woning- en utiliteitsbouw, industrie, renovatie, service en (groot) onderhoud. De bedrijven binnen deze groep houden zich bezig met installatietechniek, waaronder verwarmingsinstallaties, rookgasafvoersystemen, regeltechniek, duurzame energiesystemen en brandbeveiliging.

Breman Servicegroep
De Breman Servicegroep is gespecialiseerd in preventief en correctief onderhoud voor de zakelijke en particuliere markt op het gebied van verwarmings- en warmwatertoestellen en keuringen aan gas-, elektra- en waterinstallaties.

Klik hier voor alle vacatures van Breman.


 
goto E-Smart.nlgoto Beheren